Грамоти за призови места в конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата” получиха ученици от ПГТО “Добри Желязков“ от РД “Пожарна безопасност и защита на населението” – Сливен

Пет, 24.12.2021

Днес 23.12. представители на РД “Пожарна безопасност и защита на населението” – Сливен връчиха грамоти и награди от областния етап на Международния конкурс за детска рисунка  „С очите си видях бедата”, организиран в партньорство с Регионалния инспекторат по образованието – Сливен. Задачата на конкурса е децата и учениците да пресъздадат със средствата на изобразителното изкуство познанията си за бедствията, способите за защита и самозащита. Основна цел е да се предизвика интерес у тях към професията на пожарникаря и спасителя, да се възпита съпричастност към проблемите на бедстващите хора, желание за участие в доброволческа дейност и загриженост за опазване на околната среда.

Наградени са учениците:

Всички са възпитаници на ОУ „Христо Ботев“ с. Самуилово, а от септември - на ПГТО “Добри Желязков“ гр. Сливен.

Скъпи ученици, гордеем се с вашите успехи. Бъдете носители на идеята за съпричастност и взаимна подкрепа, чрез вашите рисунки и чрез вашите действия!

Снимки

17.809 ms. | 2.00 MB