Младежки лагер „Здравей лято“

Пон, 02.07.2018

В последната седмица на учебната 2017-2018 година от 25 до 29 юни в гр. Сливен се проведе Младежки лагер „Здравей лято“ на крепост „Туида“.

Ученици от 10 училища взеха участие в събитието организирано от Общински съвет по наркотични вещества гр. Сливен и Превантивно информационен център – Сливен.

Отборът, който представи нашето училище носеше името на р. Камчия.

На младежите и девойките, в рамките на 5 дни бяха предоставени множество възможности за изява и участие. Програмата включваше: ориентиране и работа с карта и компас, грънчарство, урок по фолклор, първа долекарска помощ, обучение в народни танци, плъстене, алпинизъм, разходка с кон, средновековни игри, викторина „Аз обичам България“, занимания по шах и скрабъл, беседа срещу употребата на наркотици, представяне на професия „Пожарникар“, спортни игри, състезания с хвърчила, симулативна игра срещу трафика на хора, търсене на съкровище и др.

Участниците придобиха много информация, преодоляваха страхове, участваха в отделните дисциплини с желание и ентусиазъм. Приемаха предизвикателствата и се справяха с тревогите си.

Изказваме благодарности към организаторите!

Снимки

Файлове

Послание

Portable Document Format [ bytes]

18.440 ms. | 2.00 MB