Празник на училището

Сря, 22.03.2017

На 22.03.2017 година в ПГТО "Добри Желязков" се проведе публична изява на учениците, участващи в част от групите по проект BG05M20P001-2.004 "РАЗВИТИЕ НА СПОСОБНОСТИТЕ НА УЧЕНИЦИТЕ И ПОВИШАВАНЕ НА МОТИВАЦИЯТА ИМ ЗА УЧЕНЕ ЧРЕЗ ДЕЙНОСТИ, РАЗВИВАЩИ СПЕЦИФИЧНИ ЗНАНИЯ, УМЕНИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТИ (ТВОЯТ ЧАС). На събитието наши специални гости бяха ученици, учители и директори на ОУ "Св. кирил и Методий" с. Камен, ОУ "Христо Ботев" с. Самуилово и ОУ" Черноризац Храбър" с. Крушаре.

В празничната програма почетно място бе отредено на учениците от групата "Народни танци", които направиха празника още по-вълнуващ и дълбоко свързан с традициите. Ученици от групата по "Сексуално и репродуктивно здраве" представи своята тематична театрална постановка. Изявиха се и ученици от гру "Моделиери" с реализирането на модно ревю. Част от празничната програма беше и връчването на грамоти за проведените на 21.03.2017 година състезания по професиите - призови места в категориите за "Най-добър млад десенатор", "Най-добра прическа и грим" на "клуб "Фризьорство", "Най-добър млад плетач" .

Благодарности на всички, които уважиха тържествата, свързано с една славна традиция създаването на ПГТО „Добри Желязков“ гр. Сливен. Тази традиция ни обединява и мотивира, дава ни сили да утвърдим постигнатото и то да стане бъдеще за всички, избрали да продължат образованието си в текстилното училище.

Снимки

10.564 ms. | 2.00 MB